Streetwear - Skateboarding - Sneakershop

Enjoi


Enjoi blev grundlagt i år 2000 af den professionelle skateboarder Marc Johnson med lidt støtte fra Rodney Mullen. Begge havde tidligere været på samme team i et firma grundlagt af Mullen og Steve Rocco. Marc Johnson udtalte:
Lad os bare sige, at dele af det var underligt, men jeg havde i forvejen et godt venskab med Gershon Mosley, og selvfølgelig Dave Mayhew fra Maple, og Rodney Mullen var blot awesome på så mange forskellige aspekter. det dynamiske var fint. Jeg tror, at problemet var manglen på en fast retning, og det forekom mig, et A-hold endte med at blive en avenue for nogle af os, til senere at gøre projekter der føltes mere naturligt for os individuelt. Da jeg opfordrede Rodney til at stoppe, var det faktisk rigtigt sjovt, fordi vi alle stoppede stort set den samme uge, men ingen fortalte nogen andre at de skulle holde op.
På collabo.dk finder du et bredt sortiment af skateboards og
til alle boards medfølger et stykke gratis Grip Tape. Bestiller du en hverdag før kl. 16.00, afsender vi ordren samme dag. Bestiller du en weekend afsender vi ordren den næstkommende hverdag.
< >