Profil

Collabo er en herretøjs butik / skateshop, beliggende i centrum af Esbjerg, vestkystens hovedstad. Vi åbnede den fysiske butik i starten af 2011 med et koncept der rammer den mand som gerne vil købe tøj og sko i en god kvalitet, med lidt kant og inspiration fra et kreativt og voksende board-miljø.
Det har fra starten været meget vigtigt for os at skabe en butik med et højt service niveau og en stemning som gør at man får lyst til at komme igen. Vi udvælger vores varer med stor omhug og stiller store krav til vores leverandører og samarbejdspartnere. Dette skal sikre at du som kunde får det bedste produkt og den bedste oplevelse ved at handle med os.
Vi henter vores inspiration i Skate, Surf, naturen og Musikmiljøet. Men også i den mere kommercielle verden. Navnet Collabo som er slang for collaboration, har vi valgt da vi synes det er med til at beskrive forbindelsen mellem de mærker og styles vi har i butikken. Men også for at beskrive vores forbindelse til det kommercielle. Vi går op i økologi og genanvendelse og har store planer om at kunne præsentere flere og flere øko varer for jer i fremtiden.