Carhartt WIP

Carhartt WIP - L/S Madison Fine Cord Shirt

Carhartt WIP

DKK 799,-
På lager
Denne langærmede skjorte fra Carhartt WIP er skabt med fokus på kvalitet og stil. Fremstillet i 100% bomuld i en fin fløjskvalitet, tilbyder L/S Madison Shirt en luksuriøs følelse og enestående holdbarhed. Den lilla farvetone tilføjer et strejf af individualitet til din påklædning.

På brystet finder du et subtilt broderet Carhartt WIP-logo, der understreger brandets ikoniske kvalitet og design. Skjorten er udstyret med en klassisk knaplukning og 2 knapper ved håndleddene for en tilpasset pasform. Kraven er også udsmykket med knapper, der tilføjer et strejf af elegance til dette afslappede look.

Modellen er 187cm høj og har en størrelse Large på.

Fragtprisen i Danmark er kun DKK 29,-, og med vores hurtige leveringsservice sender vi din bestilling samme dag, hvis du bestiller en hverdag inden kl. 16:00. For weekend- eller helligdagsbestillinger leverer vi varen den næstkommende hverdag.

Og som en ekstra fordel til vores loyale kunder tilbyder vi fri fragt i hele Danmark, når du bestiller for over DKK 1000,-. Gør dit køb af Carhartt WIP L/S Madison Shirt til en bekvem og fornøjelig oplevelse med vores hurtige levering og attraktive fragtfordel.

Opdag den perfekte kombination af komfort, kvalitet og stil med Carhartt WIP L/S Madison Shirt. Køb nu og løft din garderobe til nye højder!


Andre købte også